Winnen: 2x2 tickets voor concert Che Sudaka in De Helling

Che Sudaka
Winnen: 2x2 tickets voor concert Che Sudaka in De Helling
Door RobZ op 09 maart 2023 - 17:52 De Colombiaans-Argentijnse band Che Sudaka gaat al flinke tijd mee. In 2008 stonden ze op Lowlands en ook festivals als Zwarte Cross en Paaspop kwamen in beweging op de uptempo feest-punk van Che Sudaka. Met optimistisch-rebellerende teksten, hun oneindig positieve en energieke houding op het podium en hun zeer herkenbare sound van Latijns-Amerikaanse folklore, ska, reggae, punk en elektronische elementen, is Che Sudaka een van de meest geliefde bands in de alternatieve Latino-scene geworden. Ze hebben onder andere samengewerkt aan projecten met Manu Chao, Dubioza Kolektiv en Amparanoia.

Op woensdag 15 maart geeft Che Sudaka een exclusieve Nederlandse show in De Helling in Utrecht. Podiuminfo mag 2x2 tickets weggeven!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Che Sudaka'. Misschien sta jij komende woensdag wel met vriend of vriendin mee te springen in De Helling!

Deze winactie loopt tot en met 13 maart.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAndre Hazes1

HOLLAND ZINGT HAZES OOK IN 2024 WEER NAAR DE ZIGGO...Het grootste jaarlijkse meezingconcert van Nederland, Holland Zingt Hazes,...

Arlo Parks

ARLO PARKS VOEGT TWEEDE SHOW IN PARADISO TOE AAN TOUR Arlo Parks had al eerder bekendgemaakt om op donderdag 14 september een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.