Cavetown in september naar TivoliVredenburg

Cavetown
Cavetown in september naar TivoliVredenburg
Door tessamaria op 06 maart 2023 - 11:59 Cavetown heeft bekend gemaakt in september verschillende shows in Europa te geven. Op vrijdag 22 september zal hij het podium van TivoliVredenburg betreden. Hij neemt Tessa Violet en Cafúne mee als voorprogramma.

De Engelse singer-songwriter en producer Cavetown (echte naam: Robin Skinner) hoort bij de nieuwe artiesten die bekend zijn geworden via YouTube. In 2012 begon hij met het uploaden van nummers en zijn kanaal heeft inmiddels 2,18 miljoen abonnees. De indiepopsensatie stond in 2022 nog op Lowlands, waar hij door VPRO’s 3voor12 werd uitgeroepen tot ‘de sympathiekste artiest van heel Lowlands’! Afgelopen november verscheen zijn vijfde album 'Worm Food'.

De kaartverkoop begint op vrijdag 10 maart om 11:00 uur. Koop hier je tickets voor Cavetown in TivoliVredenburg. Een ticket kost je €27,85.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



koningsdag

GRATIS KONINGSDAGCONCERT OP 19 APRIL IN ROTTERDAM...Dit jaar wordt in Rotterdam niet alléén op 27 april Koningsdag gevierd maar...

Sleaford Mods

SLEAFORD MODS NAAR TIVOLIVREDENBURG EN DE ROMA IN... Het Engelse postpunkduo Sleaford Mods komen naar De Roma op 15 oktober in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.