Ghost in juni naar Afas Live

review: Ghost - 17/04 - Ahoy Ghost
Ghost in juni naar Afas Live
Door kimvanderzon op 06 maart 2023 - 10:17 Afgelopen zomer stond Ghost nog in de RTM stage in Ahoy Rotterdam, maar nu op 4 juni keren ze terug naar de Afas Live. Het grootste gedeelte van de tour bestaat uit festivals, maar Amsterdam is één van de weinige steden waar een los concert plaatsvindt.

Ghost is een Zweedse rock band en is opgericht in 2006. Kenmerkend aan de band is het karakter Papa Emeritus, de frontman gekleed als demonische anti-Paus. Naast verschillende versies van Papa Emeritus (I - IV) kent Ghost verschillende bandleden die sinds een aantal jaar anoniem de vijf elementen vertegenwoordigen op het podium. Inmiddels heeft de band vijf albums uitgebracht. In 2022 bracht de band het album 'IMPERA' en de EP '[MESSAGE FROM THE CLERGY]' uit.

De voorverkoop start op vrijdag 10 maart om 10.00. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert van Ghost op 4 juni in Afas Live. De ticketprijs is 67,20.

Wil je een reminder ontvangen voor de kaartverkoop, stel deze dan hier in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Ghost in AFAS Live
Tickets Ghost
zo 04 jun
AFAS Live, Amsterdam
€ 67,20
Maan

MAAN OPENT DE VRIENDENLOTERIJ ZOMERCONCERTEN IN HET...Maan opent op zaterdag 1 juli de VriendenLoterij ZomerConcerten, de...

post malone andrea roell

POST MALONE KONDIGT TWEEDE SHOW AAN IN ZIGGO DOME Wegens grote belangstelling zal Post Malone niet alleen op 19 mei 2023 in de...

REACTIES

Avatar romy74
ma 06 mrt 2023 15:06

romy74 Aanwezig :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.