Koningsnachtconcert van Froukje in het Concertgebouw

review: Froukje - 18/03 - Paradiso Froukje
Koningsnachtconcert van Froukje in het Concertgebouw
Door tessamaria op 01 maart 2023 - 11:33 Het Concertgebouw Amsterdam presenteert op Koningsnacht een exclusief concert. Op woensdag 26 april staat zangeres Froukje er samen met collectief Pynarello en koor NKK NXT op het podium. Na afloop is er een afterparty in de Entréehal met een dj-set van Froukje & friends. Het concert zal om 22.50 uur te zien zijn bij AVROTROS op NPO 2.

De 21-jarige Froukje had in 2020 haar eerste grote hit met het klimaatlied 'Groter Dan Ik'. Tijdens de corona-periode brak ze door met nummers als 'Ik Wil Dansen', 'Onbezonnen' en 'Licht En Donker'. Naast dat ze in oktober 2022 mocht optreden in een uitverkochte AFAS Live stond ze ook nog op verschillende grote festivals zoals Pinkpop, Pukkelpop, Best Kept Secret, Concert at Sea en Lowlands. Haar nieuwste nummer 'Als Ik God Was' kwam op 24 februari 2023 uit.

Het Koningsnachtconcert is een traditie van jongerenvereniging Entrée. Op deze speciale avond verbinden popartiesten zich met een klassiek orkest. Internationale popartiesten die al eerder optraden tijdens Koninginnenacht en Koningsnacht waren: CocoRosie, Patrick Watson, Benjamin Clementine en José James. In 2022 stonden de vier Nederlandse singer-songwriters Jeangu Macrooy, MEAU, Pitou en Thomas Azier op het podium.

De kaartverkoop van dit speciale concert begint op vrijdag 3 maart om 10:00 uur. Koop hier je tickets voor Het Koningsnachtconcert van Froukje samen met Pynarello en NKK NXT.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Spiritbox2

SPIRITBOX NAAR PATRONAAT EN EFFENAAR DEZE ZOMER Spiritbox heeft twee shows aangekondigd in Nederland. In juni zullen zij...

alfa mist

ALFA MIST NAAR DOORNROOSJE, DE OOSTERPOORT EN PAARD Alfa Mist heeft een nieuwe Europe & UK tour aangekondigd en komt met 3...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.