Twee concertavonden in Oosterpoort voor stadsfestival MENA Is Here met o.a. Acid Arab en Omar Souleyman

Omar Souleyman
Twee concertavonden in Oosterpoort voor stadsfestival MENA Is Here met o.a. Acid Arab...
Door kimvanderzon op 21 februari 2023 - 14:29 Groningen viert van 11 t/m 20 mei het stads-event MENA Is Here, de rijkheid en de diversiteit van kunst en cultuur uit de MENA regio (Midden Oosten en Noord Afrika). Het programma is inmiddels rond en zijn er in tien dagen meer dan 35 voorstellingen, concerten, films of andere activiteiten te zien in de Oosterpoort, de Stadsschouwburg, de Machinefabriek en het Forum.

Voor de muziekliefhebbers organiseert De Oosterpoort twee concertavonden: muziekfestival Colors of Mena en het electronische festival Tablatronics. Het worden avonden vol met popmuziek uit de MENA-regio.

Colors of MENA is een muzikale bonte avond met een typische festivalvibe waarin je op twee podia in De Oosterpoort wordt meenemen langs de muzikale randen van de regio. Met optredens van acts die reeds hun sporen hebben verdiend, bijvoorbeeld dankzij memorabele shows op grote festivals in Nederland, aangevuld met namen die je wellicht nu voor het eerst ziet, maar waarvan je zeker nog meer wilt horen.

De Line-up bestaat uit: Omar Souleyman, Bab L’Bluz, Bombino, AGAT, Fanfare Station en Mohama Saz.

En op vrijdag 19 mei verandert De Oosterpoort in een nachtclub waar de beste DJ’s uit de MENA-regio live komen draaien. Tijdens Tablatronics stap jij binnen in een wereld van knarsende elektronische geluidsgolven, hypnotiserende melodieën en traditionele muziek uit de MENA-regio.

De line-up voor Tablatronics bestaat uit: ACID ARAB (Live), Ammar808, Hello Psychaleppo en Glitter55.

Wil je bij Colors of Mena aanwezig zijn? Haal via deze link je tickets voor het tiendaagse festival in de Oosterpoort De ticketprijs is 28,70.

En via deze link kan je kaartjes kopen voor Tablatronics in De Oosterpoort. De ticketprijs is 25,10.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Slow Show

THE SLOW SHOW MET NIEUW TOURNEE DOOR NEDERLAND EN...De Engelse band The Slow Show heeft aangekondigd om in het najaar van 2023...

Blackwave.

OLT RIVIERENHOF KONDIGT NIEUWE CONCERTEN AAN VAN... OLT Rivierenhof heeft serie nieuwe concerten aangekondigd voor deze zomer met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.