Caetano Veloso naar Nederland en België

caetano veloso
Caetano Veloso naar Nederland en België
Door kimvanderzon op 20 februari 2023 - 10:48 Caetano Veloso heeft aangekondigd in september naar Nederland en België te komen met zijn nieuwe tournee. Op 18 september staat hij in Carré in Amsterdam en een week later op 25 september in Bozar in Brussel.

Veloso is wellicht de populairste en meest invloedrijke componist en zanger uit Brazilië. Eind jaren 60 vluchtte hij, net zoals boezemvriend Gilberto Gil, naar Londen. Deze twee uithangborden van het immens populaire Tropicalismo traden vaak samen op. Met hun mix van avant-garde en een meer traditionele Braziliaanse sound drukten ze een onuitwisbare stempel op de Europese en Zuid-Amerikaanse muziek. Vanaf de jaren 80 stijgt Veloso’s populariteit ook buiten Brazilië. In 2004 brengt de Braziliaan “A Foreign Sound” uit, zijn eerste volledig Engelstalige album, met covers en nieuwe interpretaties van onder andere Cole Porter, Bob Dylan en Nirvana.

Show datums:

18-9-2023 Carré, Amsterdam (tickets)
25-9-2023 Bozar, Brussel (tickets)

Wil jij aanwezig zijn? De kaartverkoop start op 24 februari om 10.00. Via de bovenstaande links kan je tickets kopen. Wil je een reminder wanneer de verkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in. De tickets hebben een vanaf-prijs van 65,45.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Caetano Veloso in Koninklijk Theater Carré
Tickets Caetano Veloso
KIES TICKET
ma 18 sep
Caetano Veloso
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 65,45
ma 25 sep
Caetano Veloso
Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel
€ 65,45
AFAS Live

NIEUWE EUROPESE TOURNEE GIVEON LANGS AFAS LIVE EN...Na een hopeloos uitverkochte tours in Europa (met twee keer een uitverkochte...

while she sleeps

METALCORE BAND WHILE SHE SLEEPS NAAR 013 IN SEPTEMBER Het Britse vijftal While She Sleeps heeft aangekondigd om op vrijdag 29...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.