Post-punkband Squid met nieuwe tournee naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

Squid
Post-punkband Squid met nieuwe tournee naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique
Door tessamaria op 14 februari 2023 - 11:49 Engelse band Squid heeft bekend gemaakt om met hun 'O Monolith' tour naar Nederland en België te komen. Op 7 september hebben ze een show in Brussel in de agenda staan en op 8 september zullen ze het podium in Utrecht betreden.

De vijfkoppige band brengt aankomend juni hun tweede album 'O Monolith' uit en hebben de eerste single 'Swing (In A Dream)' onlangs uitgebracht. In september zullen ze deze nummers delen met live publiek.

De muziek die Squid maakt wordt beschreven als post-punk met een stevige hoeveelheid krautrock, jazz en artrock met af en toe psychedelische accenten. Ook wel een kruising van Talking Heads, LCD Soundsystem, Black Midi en veertien espresso’s. Hun in 2021 uitgebrachte debuutalbum 'Bright Green Field' was zeer succesvol. Als je fan bent van Radiohead of Talking Heads dan zal dit album je zeker bekoren.

Vanaf €26,- heb jij al een ticket om Squid op 7 september 2023 in Ancienne Belgique live te zien. Wil jij Squid liever een dag later in Utrecht zien? Koop dan hier je tickets voor de show op 8 september 2023 in TivoliVredenburg.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Triggerfinger

MONSIEUR PAUL VERLAAT TRIGGERFINGER EN NEEMT...Zojuist heeft Triggerfinger bekend gemaakt dat na 25 jaar bassist Monsieur...

Bouke & The ElvisMattersband,

BOUKE & THE ELVIS MATTERS BAND MET 'IT'S NOW OR... Winnaar van de muziekcompetitie ‘The Tribute - Battle of the Bands 2023,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.