Snelle geeft eerste concert ooit in Go Ahead Eagles stadion

review: Snelle - 4/5 - Melkweg Snelle
Snelle geeft eerste concert ooit in Go Ahead Eagles stadion
Door tessamaria op 10 februari 2023 - 15:12 De jongensdroom van singer- songrapper Snelle komt uit. Zijn vader was keeper bij Go Ahead Eagles en hij is de trotse eigenaar van drie business-seats in de Adelaarshoorst in Deventer. Nu mag hij zelf op het veld van de Deventerse voetbalclub staan. Op 17 juni 2023 geeft hij als eerste artiest ooit een concert in het stadion.

Snelle twijfelde lang over wat zijn volgende stap zou zijn. Hij heeft net een clubtour achter de rug en speelde ook nog de Afas Live plat. Optredens in de Ziggo Dome en Ahoy als volgende stap leken hem helemaal waanzinnig. Maar bij de gedachte aan een optreden in de adelaarshorst kreeg hij zelfs een lichamelijke reactie.

Het optreden in de thuis-stad van Snelle krijgt de naam 'Thuis' en is daarnaast de grootste show die hij tot nu toe gaat geven in zijn carrière. Hij gaat ook podium geven aan artiesten die hij zelf te gek vindt. Van wie deze gastoptredens zijn wordt op een later moment bekend gemaakt.

Het idee spookte al een tijd door het achterhoofd van Snelle, wiens echte naam Lars Bos is. Om dit idee te realiseren is Snelle samen met zijn manager in gesprek gegaan met de clubleiding. De eerste bijeenkomst vond plaats op de B-side, de statribune in de Adelaarshorst.

Lars dankt mede Bas Kuipers, aanvoerder van Go Ahead Eagles, voor deze magische kans. De twee hebben een goede vriendschap en grapten onderling weleens over een optreden in de Adelaarshorst. Ook hebben ze samen de YouTube-serie 'Snelle vs Bas' gemaakt.

Je kan je nu al pre-registreren om tickets voor Snelle in de Adelaarshorst in de voorverkoop te kunnen kopen. Dinsdag 14 februari om 10:00 uur start de reguliere kaartverkoop. Bij registratie maak je automatisch kans om een van de 20 Meet & Greets met Snelle in het Deventerse stadion te winnen.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Giro555

BENEFIETCONCERTEN VOOR TURKIJE EN SYRIË IN O.A....Na de aardbeving in Turkije en Syrië op maandag 6 februari, worden er in...

Giro555

O.A. NAAZ, ALTIN GÜN EN WASIM ARSLAN NAAR PARADISO... Nederlandse artiesten met Turkse, Koerdische en Syrische roots zijn samen met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.