Axelle Red dit jaar met '30 ans de sensualité' tournee door België

Axelle Red news_groot
Axelle Red dit jaar met '30 ans de sensualité' tournee door België
Door redactie op 06 februari 2023 - 16:22 Dit jaar staat Axelle Red in verschillende Belgische zalen om haar 30-jarige jubileum te vieren. Ze betreedt de volgende podia: De Roma, Ancienne Belgique en Concertgebouw Brugge. En één festival: Tournai Jazz. In Brussel, Antwerpen en Tournai zal ze aantreden met het Antwerp Philharmonic Orchestra. Dit is het huisorkest van Night of the Proms.

Op een rijtje ziet de tournee van Axelle Red er zo uit:
20-04-2023 - Tournai Jazz Festival, Tournai
01-05-2023 - De Roma, Antwerpen (tickets)
05-05-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
06-05-2023 - Concertgebouw, Brugge (tickets)

Axelle Red behoort tot de bestverkopende Belgische muziekartiesten met reeds in 2013 meer dan vijf miljoen verkochte muziekdragers wereldwijd. Alleen al van 'A Tatôns’ werden er meer dan één miljoen verkocht.

'Sensualité’ werd door de Fransen verkozen als derde populairste nummer van de jaren 90. Tien jaar na haar laatste studioplaat 'Rouge Ardent’ (5de best verkochte album in België in 2013) staat Axelle Red anders op het podium: “Vroeger was het echt: ‘veni vidi vici’! Kijk wat ik allemaal kan! Nu zoek ik alleen nog naar zoveel mogelijk manieren om met het publiek echt iets te delen, naar contact.” En laat het nu net dat zijn wat Axelle Red voorop zal plaatsen tijdens ’30 ans de sensualité’: het vieren van 30 jaar carrière met alle songs waarvoor ze zo geliefd is, samen, in connectie met haar publiek.

Via bovenstaande links koop je tickets voor Axelle Red in België. Een ticket kost je tussen de €33,- en €43,-. De voorverkoop van het concert in Ancienne Belgique start donderdag 9 februari om 11 uur. Die in de Roma een dag later om 10:00 uur. Voor het concert in Concertgebouw Brugge kan je nu al tickets kopen.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Axelle Red in De Roma
Tickets Axelle Red
KIES TICKET
ma 01 mei
Axelle Red
De Roma, Antwerpen
€ 33,00 - 35,00
vr 05 mei
Axelle Red
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 37,00
za 06 mei
Axelle Red
Concertgebouw, Brugge
€ 33,00 - 43,00
Beyonce1

TWEEDE CONCERT VOOR BEYONCÉ IN JOHAN CRUIJFF ARENAEr was al uitgelekt dat Beyoncé waarschijnlijk twee concerten in Amsterdam...

anouknews.gif

ANOUK EN BLØF EERSTE NAMEN VOOR LIVE ON THE BEACH... De Live on the Beach concerten in Scheveningen komen terug in 2023. Vandaag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.