Beyoncé in juni voor concerten naar Koning Boudewijn Stadion en Johan Cruijff Arena

beyonce
Beyoncé in juni voor concerten naar Koning Boudewijn Stadion en Johan Cruijff Arena
Door RobZ op 01 februari 2023 - 15:44 De officiele aankondiging is er nog niet, maar op de site van Beyonce staat haar nieuwe Renaissance wereldtournee aangekondigd. En het goede nieuws: Belgie en Nederland worden niet overgeslagen. Op 14 mei geeft Queen B een concert in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel en op zaterdag 17 juni, tijdens het Pinkpop festival dus, geeft Beyoncé ook een concert in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Volgens sommige bronnen zal er ook een tweede concert op zondag 18 juni in Amsterdam zijn. Dit concert op 18 juni is op dit moment nog niet door Mojo concerts aangekondigd, maar wordt mogelijk toegevoegd als de kaartverkoop van het concert op 17 juni naar wens verloopt.

Op een rijtje ziet dat er zo uit:
14-05-2023 - Beyoncé - Koning Boudewijnstadion, Brussel
17-06-2023 - Beyoncé - Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost

Nog niet officieel aangekondigd: 18-06-2023 - Beyoncé - Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost

Voor het concert in Brussel start de voorverkoop op 10 februari om 10:00 uur. De voorverkoop van het concert in de Johan Cruijff Arena start al drie dagen eerder. Op 7 februari dus.

Hier koop je tickets voor Beyonce in het Koning Boudewijn Stadion. Prijzen variëren van 182,50 euro, 144,70 euro, 106,90 euro, 101,50 euro, 79,90 euro tot 63,70 euro.

Hier kan je terecht voor tickets voor het concert van Beyonce op 17 juni in de Johan Cruijff Arena. Er geldt hier een vanaf-prijs van 84 euro. Details over de verschillende ticketopties in Amsterdam zullen ongetwijfeld snel volgen.

Er zijn voor beide concerten ook diverse VIP-pakketten beschikbaar.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor het concert in Amsterdam of het concert van Beyonce in Brussel.

Beyonce (Beyonce Giselle Knowles-Carter) is een Amerikaanse R&B zangeres, songwriter en actrice met een stapel Grammy Awards op zak. Haar carriere begon samen met Kelly Rowland en Michelle Williams in de R&B groep Destiny's Child maar zij treedt tegenwoordig op als soloartiest. In totaal mag zij 25 hits in de Nederlandse top 40 op haar naam schrijven. Beyonce is getrouwd met Jay-Z en heeft met hem inmiddels drie kinderen.

Informatie over de kaartverkoop van dit Beyoncé is er officieel nog niet, maar Studio Brussel meldt dat de voorverkoop op 10 februari begint. Het wordt een drukke zomer in de Amsterdam Arena, want eerder werden er al concerten van Metallica, Bruce Springsteen, Harry Styles, The Weeknd en Coldplay aangekondigd.

We houden je vanzelfsprekend op de hoogte!


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Karsu

KARSU OP TOUR IN DECEMBER Karsu heeft een nieuwe reeks shows aangekondigd. In december is de zangeres...

Ploegendienst

PLOEGENDIENST VANAF APRIL OP TOUR Ploegendienst is vanaf april te vinden op festivals en concertzalen. Met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.