Quentin Tarantino naar Koninklijk Theater Carré in april

Quentin Tarantino
Quentin Tarantino naar Koninklijk Theater Carré in april
Door sjoertb op 01 februari 2023 - 10:48 De zeer bekende regisseur Quentin Tarantino, van films als 'Pulp Fiction', 'The Hateful Eight' en 'Once Upon A Time... in Hollywood', komt naar Amsterdam om over zijn favoriete films te praten. De Academy Award-winnende filmmaker en #1 New York Times bestsellerauteur is een uitgesproken filmliefhebber. Ter ere van zijn langverwachte non-fictiedebuut, Cinema Speculation, is hij te zien met een live-event in Koninklijk Theater Carré op zondag 2 april 2023.

Op het event zal regisseur Quentin Tarantino zijn kijk op belangrijke Amerikaanse films uit de jaren 70 delen, die hij in zijn jeugd als bioscoopbezoeker heeft gezien. Zijn enthousiasme en toewijding aan verhalen maken hem uniek en bieden een ongekend perspectief op de filmwereld. Daarnaast zal hij de aanwezigen trakteren op een live voordracht van een passage uit zijn boek Cinema Speculation.

Het event:
02-04-2023 - Quentin Tarantino - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)

Tickets kosten € 79.75. De kaartverkoop start op vrijdag 3 februari om 9 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Quentin Tarantino in Koninklijk Theater Carré
Tickets Quentin Tarantino
zo 02 apr
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 79,75
Alamo Race Track

ALAMO RACE TRACK NAAR UTRECHT, AMSTERDAM EN GRONINGENVerwacht later dit jaar een nieuw album (hun vijfde), maar eerst viert de...

Bettie Serveert

BETTIE SERVEERT VIERT 30 JAAR 'PALOMINE' IN PARADISO Dertig jaar geleden bracht de uit Arnhem afkomstige band Bettie Serveert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.