Only The Poets komt in april terug naar Nederland en België

Only The Poets
Only The Poets komt in april terug naar Nederland en België
Door PhaedraW op 27 januari 2023 - 10:33 De Britse band Only The Poets komt ook in 2023 weer naar Nederland en België! Op 21 april staat het viertal in de Melkweg MAX, Amsterdam, en op 23 april treden ze op in de Trix Zaal, Antwerpen.

De indie-pop/rock band heeft sinds hun oprichting in 2017 veel indruk gemaakt op het publiek. Maar sinds het viertal het voorprogramma mocht verzorgen van Louis Tomlinson begin 2022, gaat hun carriere als een speer. Zo was de tour, met ruim 22 shows verspreid over Europa, volledig uitverkocht, waaronder ook hun vier shows in Nederland en de show in Antwerpen. Het succes houdt hier nog niet op; zo staan ze in het voorprogramma van de Europese tour van Lewis Capaldi, en staan ze op de zondag van Pinkpop!

Tickets voor Amsterdam en Antwerpen gaan vrijdag 3 februari om 12:00 in de verkoop en kosten tussen de 23 en 25,30 euro.

21-04-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
23-04-2023 - Trix, Antwerpen (tickets)

Een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Antwerpen!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



JUNNY

KOREAANS-CANADESE ZANGER JUNNY IN MAART NAAR...K-Pop singer-songwritter JUNNY (주니) kondigt vandaag de Europese data aan...

Dermot Kennedy 1

DERMOT KENNEDY GEEFT WEGENS SUCCES EXTRA CONCERT IN 013 Afgelopen jaar kondigde Dermot Kennedy al zijn eigen shows aan in AFAS Live...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.