Winnen: 2x2 tickets voor Ben L'oncle Soul in Theater Heerlen

Ben L'Oncle Soul
Winnen: 2x2 tickets voor Ben L'oncle Soul in Theater Heerlen
Door sjoertb op 25 januari 2023 - 13:56 Ben l’Oncle Soul brak wereldwijd door met Seven Nation Army, zijn cover van The White Stripes. Zijn warme en dansbare retro soul-reggae versie van de moderne rockklassieker werd ook in ons land een hit. Met zijn laid back, jazzy en soulvolle reggae-stijl is hij inmiddels een vaste waarde in het livecircuit. Binnenkort treedt hij op in Heerlen en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Op 3 februari speelt Ben l’Oncle Soul in Theater Heerlen en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Ben l’Oncle Soul'.

Deze winactie loopt tot en met 31 januari.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFinn Andrews (The Veils)

THE VEILS NAAR MELKWEG, TIVOLIVREDENBURG, MEZZ,...De Engelse indieband The Veils komt naar het vaste land. In de Benelux zijn...

Paul Carrack

BRITSE ZANGER PAUL CARRACK IN MEI NAAR NEDERLAND Paul Carrack komt in mei 2023 voor een achttal concerten naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.