Zweedse band Europe viert 40-jarig bestaan met show in Utrecht

review: Cityrock Leeuwarden 2017 Europe
Zweedse band Europe viert 40-jarig bestaan met show in Utrecht
Door PhaedraW op 25 januari 2023 - 10:30 De Zweedse hardrockband Europe viert hun veertigjarig jubileum en viert diet met de “Time Capsule” tour. Ruim 18 shows verspreidt over Europa, waaronder op 15 oktober 2023 een show in de Grote Zaal van TivoliVredenburg!

In 1983 debuteerde Europe met een zelfgetiteld album dat het goed deed in hun thuisland en Japan, maar het echte succes kwam in 1986 met het derde album The Final Countdown, waarvan de gelijknamige single nummer 1 werd in veel landen, waaronder ook Nederland en België. Het concert is samengesteld met fan favorieten en alle grote hits van de afgelopen 11 studio albums.

Kaarten voor dit concert gaat vrijdag 27 januari om 10:00 in de verkoop en kosten 48,50 euro. Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

15-10-2023 - Europe - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Een reminder ontvangen zodra de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in!




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paul Carrack

BRITSE ZANGER PAUL CARRACK IN MEI NAAR NEDERLAND Paul Carrack komt in mei 2023 voor een achttal concerten naar Nederland....

Chris Isaak news

'WICKED GAME’-ZANGER CHRIS ISAAK NAAR 013 EN... Chris Isaak komt in juli naar 013 en Ancienne Belgique in zijn 'Chris Isaak...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.