Show van Di-Rect in Ahoy uitverkocht, extra concert aangekondigd

review: Di-rect - 22/10 - Ahoy Di-rect
Show van Di-Rect in Ahoy uitverkocht, extra concert aangekondigd
Door sjoertb op 19 januari 2023 - 13:56 Het concert van Di-Rect in Rotterdam Ahoy op 23 december is helemaal uitverkocht. Een goede reden om nog een show toe te voegen. De band heeft besloten om op 22 december nogmaals op te treden in Ahoy. Beide avonden is het Residentie Orkest erbij als special guest.

Met de komst van het Residentie Orkest uit Den Haag belooft het een bijzondere avond te worden. 'Voor het derde jaar op rij begint het echt als een traditie te voelen, onze eigen Ahoy show! Dit jaar komt alles bij elkaar én met een derde editie willen we natuurlijk extra uitpakken. Vandaar het Residentie Orkest als special guest. Na een uitverkochte tour dit voorjaar wordt dit de absolute kers op de taart dit jaar!' aldus Di-Rect.

In het voorjaar staan er ook nog een aantal concerten in AFAS Live en Martiniplaza op de planning. Hieronder de tourlijst.

De concerten:
03-02-2023 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
04-02-2023 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
12-02-2023 - Mainstage, 's-Hertogenbosch (tickets)
18-02-2023 - Martiniplaza, Groningen (tickets)
22-12-2023 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
23-12-2023 - Ahoy, Rotterdam (uitverkocht)

De voorverkoop van de extra show in Ahoy start 20 januari om 12:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Madonna1

EXTRA SHOWS MADONNA IN ZIGGO DOME EN SPORTPALEISWegens succes van de kaartverkoop voor shows van Madonna 's THE CELEBRATION...

Arlo Parks

BRITSE ZANGERES ARLO PARKS NAAR PARADISO EN ANCIENNE... Britse zangeres Arlo Parks komt in september naar het vaste land. In de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.