Douwe Bob vanaf februari te zien op culinaire rondvaart (met live-muziek): Bob's Boat Bash

review: Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum Douwe Bob
Douwe Bob vanaf februari te zien op culinaire rondvaart (met live-muziek): Bob's Boat Bash
Door PhaedraW op 16 januari 2023 - 13:53 Douwe Bob combineert muzikale en culinaire passies op Bob’s Boat Bash, wat het initiatief is van muzikant Douwe Bob, Club Dauphine-programmeur Martijn Roos en ondernemer Mike Bruijnesteijn.

Vanaf 17 februari maakt Bob’s Boat Bash elke vrijdag en zaterdagavond een rondvaart waar goede livemuziek en een 3-gangen diner samenkomen op het water. Pas als je afvaart, wordt bekend welke artiest op zal treden. Een unieke kans om nieuwe muziek en artiesten te ontdekken terwijl je heerlijk aan het eten en borrelen bent.

Dit worden avonden waarop ik mijn vier grote passies deel: muziek, eten, drinken en Amsterdam”, aldus Douwe Bob die uiteraard ook zelf af en toe op zal treden, “Als muzikant ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn liefde voor muziek te delen met anderen. We willen unieke ervaringen creëren, mensen samen laten genieten van lekker eten en drinken, terwijl ze met hun neus bovenop het optreden zitten. Wat is er nu beter dan dit alles tegelijk, en dan ook nog eens op de wateren waar ik zo van hou?"

Via de website van Bob's Boat Bash kun je meer informatie vinden en gelijk je plekje reserveren.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zuiderpark Live

WEGENS SUCCES EXTRA ZUIDERPARK LIVE SHOW VAN DE...Na een ontzettend snel uitverkochte show op vrijdag 19 mei, is er een extra...

Truckfighters

ZWEEDSE STONERROCK-BAND TRUCKFIGHTERS IN MAART... Na bijna twee jaar van de radar verdwenen te zijn, komt Truckfighters terug...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.