De Grote Prijs van Nederland terug in 2023 met finale in TivoliVredenburg

Eefje de Visser
De Grote Prijs van Nederland terug in 2023 met finale in TivoliVredenburg
Door sjoertb op 12 januari 2023 - 14:08 Na een pauze vanwege de pandemie komt De Grote Prijs van Nederland terug. De hoofdsponsor is Mentos. De muziekcompetitie heeft successen als Typhoon, Eefje de Visser (foto) en Junkie XL voortgebracht.

Het publiek krijgt een grotere rol in het selectieproces waardoor het 100% invloed heeft. De stemprocedure zal met de Sounders Music-app gebeuren.

Mentos heeft zich als naamgevend hoofdsponsor verbonden aan de Grote Prijs van Nederland. Paul Cudok van Mentos: “Mentos staat voor jezelf openstellen voor frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden. Kies je voor Mentos, dan zeg je Yes to Fresh [..] .”

Eind april vinden de halve finales plaats, waarvan de 5 beste talenten het tegen elkaar opnemen in de finale om de Mentos Grote Prijs van Nederland te winnen op 13 mei in TivoliVredenburg in Utrecht. De winnaar krijgt €10.000.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Steve Earle

STEVE EARLE NAAR OOSTERPOORT, TIVOLIVREDENBURG EN 013De Amerikaanse singer-songwriter Steve Earle komt onze kant op in juni. De...

Metallica news

VOORVERKOOP DAGKAARTEN METALLICA IN JOHAN CRUYFF... Metallica komt in april naar de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.