Exclusieve show van Puscifer in 013

Puscifer
Exclusieve show van Puscifer in 013
Door sjoertb op 12 januari 2023 - 11:31 De Amerikaanse rockband Puscifer komt in de zomer onze kant op. De groep zal op zaterdag 1 juli een exclusieve show geven in Nederland in 013.

Puscifer is een project van Maynard James Keenan, bekend van zijn werk met de bands Tool en A Perfect Circle. Het is een uitlaatklep voor zijn donkerdere en persoonlijke gedachten en bevat diepgaande reflectie en grove humor op een typische Keenan-manier, zoals te zien in titels als "V Is for Vagina", "Donkey Punch the Night" en "Money $hot".

In plaats van een traditionele rockband is Puscifer meer een muzikaal collectief waarin Keenan samenwerkt met gelijkgestemde artiesten, waaronder Tim Alexander van Primus, Tim Commerford en Brad Wilk van Audioslave en Rage Against the Machine, en actrice en zangeres Milla Jovovich. De band heeft overal ter wereld opgetreden, van Coachella tot Bonnaroo.

Tickets voor Puscifer in 013 zijn hier verkrijgbaar. De kosten per stuk zijn €50,80 inclusief servicekosten.

Foto: Puscifer op Pinkpop 2016 door Irwan Notosoetarso


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Puscifer in 013
Tickets Puscifer
za 01 jul
013, Tilburg
€ 50,80 - 204,80
Metallica news

VOORVERKOOP DAGKAARTEN METALLICA IN JOHAN CRUYFF... Metallica komt in april naar de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. De...

Suzan & Freek

SUZAN & FREEK IN NOVEMBER NAAR SPORTPALEIS IN ANTWERPEN Op zaterdag 18 november 2023 zullen Suzan & Freek hun grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.