Extra concerten voor Froukje in Doornroosje, Paard, TivoliVredenburg, Hedon en de Oosterpoort

review: Froukje - 29/05 - Hedon Froukje
Extra concerten voor Froukje in Doornroosje, Paard, TivoliVredenburg, Hedon en de...
Door RobZ op 09 december 2022 - 13:03 Vorige week kondigde Froukje een uitgebreide clubtour aan. De voorverkoop loopt zo goed (verschillende zalen zijn al uitverkocht) dat er besloten is tot flink wat extra concerten.

Froukje gold nog niet zo heel lang geleden als één van de Nederlandse alternatieve popbeloften, maar heeft ondertussen bewezen dat ze het stadium van belofte voorbij is. Op 19-jarige leeftijd breekt ze door met 'Ik Wil Dansen' dat ook wordt gekozen tot Song Van Het Jaar door het publiek van VPRO/3voor12. Met EP 'Licht En Donker' deelt ze haar kijk op de pandemie en daarop volgt 'Uitzinnig' met hits als Zonder Gezicht (ft S10) en Niets Tussen, waarop de jonge singer-songwriter wederom de muziek en teksten zelf heeft geschreven. Ze stond op Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea en brak de festivaltenten één voor één af met haar aanstekelijke en dansbare pop. Klein en kwetsbaar of groots en meeslepend, Froukje kan het allemaal.

In mei geeft Froukje op de volgende data/locaties extra concerten:

14-05-2023 - Froukje - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
16-05-2023 - Froukje - Paard, Den Haag (tickets)
21-05-2023 - Froukje - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
31-05-2023 - Froukje - Hedon, Zwolle (tickets)
04-06-2023 - Froukje - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

Tickets van ongeveer 30 euro per stuk gaan maandag 12 december om 10:00 via de bovenstaande links in de verkoop. De complete concert- en festivalagenda van Froukje vind je hier.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Stromae hart

STROMAE VOEGT TWEE EXTRA CONCERTEN TOE IN PALEIS 12Goed nieuws voor iedereen die naast de tickets voor Stromae in Paleis 12,...

Boaz

BOAZ VIERT ALBUMRELEASE MET UITGEBREIDE CLUBTOUR Het twintigjarige country-, blues- en soultalent Boaz tourt in de eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.