Pokey Lafarge naar Doornroosje, Maassilo en De Roma

Pokey LaFarge
Pokey Lafarge naar Doornroosje, Maassilo en De Roma
Door PhaedraW op 07 december 2022 - 12:09 De Amerikaanse muzikant, schrijver, acteur en ontwerper Pokey Lafarge gaat in het nieuwe jaar weer op tour en maakt ook stops in Nederland en België. Zondag 30 april staat Lafarge in De Roma, Antwerpen, woensdag 3 mei in Doornroosje, Nijmegen en op 4 mei in de Maassilo, Rotterdam.

Door de rustieke geluiden uit het verleden te combineren met zijn wrange humor en eclectische muziekgevoeligheden, is singer-songwriter Pokey LaFarge een soort “kunstzinnige ambassadeur voor oude muziek, die de glorie van de swing, vroege jazz en ragtime-blues presenteert en vertegenwoordigt.”, aldus Stephen Thompson van de NPR. Zijn muziek was te horen in tv-shows zoals Boardwalk Empire en hij speelde onlangs een rol in de Netflix-film Devil All the Time uit 2021 naast Robert Pattinson en Tom Holland.

De concerten:
30-04-2023 - De Roma, Antwerpen (tickets)
03-05-2023 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
04-05-2023 - Maassilo, Rotterdam (tickets)

Tickets voor De Roma, Antwerpen al in de verkoop gegaan. Kaarten voor zijn concerten in Nederland gaan vrijdag 9 december om 11:00 in de verkoop.

Een reminder ontvangen als deze tickets in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in voor Doornroosje en/of Maassilo.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Pokey Lafarge in De Roma
Tickets Pokey Lafarge
KIES TICKET
zo 30 apr
Pokey Lafarge
De Roma, Antwerpen
€ 24,00 - 26,00
wo 03 mei
Pokey Lafarge
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00
do 04 mei
Pokey Lafarge
Maassilo, Rotterdam
€ 24,00
Angie Stone 1

AMERIKAANSE SOUL- EN R&B-ZANGERES ANGIE STONE NAAR...Neo-soul artiest Angie Stone komt in maart naar Nederland. Ze zal optreden...

K's Choice

30 JAAR K'S CHOICE WORDT GEVIERD MET TOUR DOOR... K’s Choice - de band rondom Sam en Gert Bettens - bestaat in 2023 exact 30...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.