Chris Brown met 'Under The Influence Tour' langs Brussel en Amsterdam

review: Chris Brown Chris Brown
Chris Brown met 'Under The Influence Tour' langs Brussel en Amsterdam
Door RobZ op 06 december 2022 - 11:14 De rapper Chris Brown maakt zijn langverwachte comeback met de bevestiging van het Europese luik van zijn Under The Influence Tour, die Berlijn, Parijs, München, Amsterdam en Brussel zal aandoen! Op vrijdag 3 maart 2023 staat Chris Brown in Paleis 12 te Brussel. Een paar dagen later, op maandag 6 maart geeft Chris Brown een concert in de Ziggo Dome te Amsterdam. Als special guest komt de Jamaicaanse rapper Skillibeng mee.

Chris Brown, geboren als Christopher Maurice Brown, is een Amerikaanse rapper en zanger. Hij werd geboren op 5 mei 1989 in Tappahannock, Virginia en groeide op in een muzikale omgeving. Brown begon op jonge leeftijd met zingen en dansen en werd al snel ontdekt door een platenmaatschappij.

In 2005 bracht Brown zijn debuutalbum "Chris Brown" uit, wat meteen een groot succes werd. Hij scoorde hits met nummers als "Run It" en "Yo (Excuse Me Miss)", waardoor hij snel bekendheid verwierf in de muziekindustrie. In de jaren die volgden bracht Brown nog vele albums uit, waaronder "Exclusive" en "F.A.M.E.", en werd hij onderscheiden met verschillende muziekprijzen. Inmiddels wordt Chris Brown gezien als een van de populairste en meest succesvolle R&B-artiesten van de afgelopen twintig jaar. Chris Brown was voor het laatst in 2016 te zien in Nederland. Toen speelde hij net als in 2012 in de Ziggo Dome.

Tickets voor de concerten van Chris Brown in Ziggo Dome en Paleis 12 gaan vrijdag 9 december om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben in Amsterdam een vanaf-prijs van 44,80 euro en kosten in Brussel tussen de 57 en 82 euro. Hier koop je tickets voor Chris Brown in Paleis 12. Via deze link koop je tickets voor Chris Brown in de Ziggo Dome.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan op Podiuminfo een ticketreminder in. Hier doe je dat voor het concert in Amsterdam en hier voor de show in Brussel.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Chris Brown in Paleis 12
Tickets Chris Brown
KIES TICKET
vr 03 mrt
Chris Brown: Under The Influence Tour
Paleis 12, Brussel
€ 57,22 - 170,06
ma 06 mrt
Chris Brown: Under The Influence Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 4,98 - 189,45
ma 06 mrt
Chris Brown: Under The Influence Tour | Silver Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 156,80
ma 06 mrt
Chris Brown: Under The Influence Tour | Gold Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 212,80
ma 06 mrt
Chris Brown: Under The Influence Tour | Golden Circle Early Entry
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 218,40
ma 06 mrt
Chris Brown: Under The Influence Tour | Vip Lounge
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 325,00
+live+

AMERIKAANSE BAND +LIVE+ TERUG NAAR NEDERLAND VOOR...Het is ruim vier jaar geleden dat +LIVE+ in Nederland een optreden gaf,...

De Toegift

NEDERLANDSE BAND DE TOEGIFT PRESENTEERT DEBUUTALBUM... Begin 2022 kwam er plots een nieuw geluid uit Zeeland. De Toegift maakte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.