The Weeknd komende zomer naar Amsterdam en Brussel

The Weeknd news_groot
The Weeknd komende zomer naar Amsterdam en Brussel
Door RobZ op 28 november 2022 - 17:06 Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weeknd heeft zojuist de data voor de uitbreiding van zijn After Hours Til Dawn Tour aangekondigd. Op zaterdag 24 juni 2023 geeft de Canadese zanger een concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Op 11 juli geeft hij ook een concert in het Koning Boudewijn Stadion van Brussel.

Deze tournee viert de albums 'After Hours' (2020) en 'Dawn FM' (2022). The Weeknd's hitsingle 'Blinding Lights' werd uitgeroepen tot het nieuwe nummer 1 van de Billboard Hot-100 aller tijden en stootte Chubby Checkers 'The Twist' uit 1960 van de troon. Kaytranada en Mike Dean zullen The Weeknd vergezellen op alle Europese data.

Tickets voor de aangekondigde concerten in de Johan Cruyff Arena en het Koning Boudewijn Stadion gaan vrijdag 2 december om 12:00 uur in de verkoop.

Hier koop je tickets voor the Weeknd in de Johan Cruyff Arena.

Hier kan je terecht voor tickets van the Weeknd in het Koning Boudewijn Stadion.

Voor het concert van the Weeknd in Amsterdam geldt een vanaf-prijs van 52,62 euro.

Over de ticketprijzen in Brussel is al meer bekend. Ticketprijzen variëren van 139,28 euro (seats), 106,88 euro (seats), 96,08 euro (standing general admission // disabled platform), 78,80 euro (seats), 68,00 euro (seats) tot 52,88 euro (seats).

Wil je een ticket ontvangen als de voorverkoop begint? Stel hier dan een reminder in als je naar het concert in Amsterdam en/of Brussel wilt.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jon allen

JON ALLEN SAMEN MET ZIJN THE LUNA KINGS BAND NAAR...Oud en nieuw werk zal in mei 2023 ten gehore worden gebracht van de soulvolle...

metallicanewss.gif

METALLICA EIND APRIL TWEE DAGEN NAAR JOHAN CRUYFF... Metallica kondigt vandaag al hun shows aan voor 2023 en 2024. Tijdens de M72...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.