Beabadoobee in maart naar Brussel en Amsterdam

beabadoobee
Beabadoobee in maart naar Brussel en Amsterdam
Door PhaedraW op 15 november 2022 - 15:53 Bea Kristi Laus, oftewel beabadoobee, gaat op tour door Europa met een shows in Nederland en België! Op 13 maart 2023 staat beabadoobee in La Madeleine, Brussel, en op 17 maart 2023 in de Tolhuistuin, Amsterdam!

De liedjes van beabadoobee bevatten een hoog DIY en slaapkamerpop-gehalte en vallen bijzonder in de smaak bij de Gen Z'ers, die met haar muziek aan de haal gaan voor het maken fanvideo's. Op die manier gaat de eerste single 'Coffee' viral en kan het rekenen op honderdduizenden steams. Met 'Beatopia', haar tweede album, genoemd naar de fantasiewereld die ze op 7-jarige leeftijd creëerde, verkent Bea het thema zelfacceptatie en breidt ze haar muzikale universum uit met folk, bossa nova en hip-hop geluiden met bijdragen van Matt Healy van The 1975 en PinkPantheress.

Kaarten voor deze shows gaan donderdag 17 november om 10:00 in de verkoop en kosten tussen de 20 en 24,40 euro.

13-03-2023 - La Madeleine, Brussel (tickets)
17-03-2023 - Tolhuistuin, Amsterdam (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Brussel en/of Amsterdam!




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cory Wong

AMERIKAANSE GITARIST CORY WONG NAAR NEDERLAND EN...Samen met The Fearless Flyers komt Cory Wong terug naar Nederland en treedt...

Waylon news

WAYLON'S TOP 1000 KEERT IN 2023 VOOR DE ZESDE KEER... Na een succesvolle vijfde editie, staat Waylon wederom tegen het einde van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.