Singer-songwriter SYML in maart naar Nederland en België

review: SYML 05/05 Zonnehuis SYML
Singer-songwriter SYML in maart naar Nederland en België
Door PhaedraW op 09 november 2022 - 13:12 Brian Fennell, oftewel SYML, komt in maart 2023 terug naar Europa. Op 9 maart staat de singer-songwriter in de Grote Zaal van Paradiso, en op zaterdag 11 maart in De Roma!

SYML betekent simpel in het Welsh. SYML groeide op in Seattle, maar ontdekt op 18-jarige leeftijd dat hij geadopteerd is en zijn biologische ouders uit Wales komen. Muziek is Fennell's rustpunt. De plek waar hij thuiskomt, ervaringen verwerkt en waar hij zijn instincten op hun beloop laat.

Het nieuwe album 'The Day My Father Died' komt uit op 3 februari. Met zo'n titel verwacht je wellicht zware tragiek, maar niets in minder waar. Het is een lichtere plaat dan bijvoorbeeld 'DIM' uit 2021. Het uitgangspunt van het album is het besef dat verlies ervoor kan zorgen dat je anders naar dingen kijkt dan voorheen. The Day My Father Died gaat over leven in het hier en nu met de mensen die je graag dichtbij je hebt.

Tickets voor de volgende shows gaan vrijdag 11 november om 9:00 in de verkoop:

09-03-2023 - SYML - Paradiso, Amsterdam (tickets)
11-03-2023 - SYML - De Roma, Antwerpen (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Antwerpen!




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Postmodern Jukebox

POSTMODERN JUXEBOX IN MEI NAAR EINDHOVEN, GENT EN...Sinds 2009 is Scott Bradlee's Postmodern Jukebox met hun vintage versies...

Gotu Jim

GOTU JIM MET 'NIET GESLAPEN, WEL GEDOUCHT'-TOUR DOOR... De jonge Nederlandse rapper Gotu Jim gaat vanaf maart weer optreden bij de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.