Macklemore naar Afas Live en Vorst Nationaal

Macklemore
Macklemore naar Afas Live en Vorst Nationaal
Door RobZ op 07 november 2022 - 11:06 Macklemore geldt als een van die artiesten die weinig introductie meer nodig heeft… nadat hij in 2017 zijn laatste wapenfeit “Gemini” op de wereld losliet, is Macklemore nu terug met het nummer “CHANT”, een samenwerking met Tones & I, alsook het meest recente ‘FAITHFUL” (ft. NLE Choppa). Nieuwe tracks die een nieuw album aankondigen en daarnaast vooral ook een nieuwe internationale tournee. De Amerikaanse artiest treedt op voor zijn Nederlandse en Belgische fans op 16 en 17 april 2023. Op zondag 16 april geeft Macklemore een concert in de Afas Live. Een dag later, op 17 april dus, is zijn show te zien in de Vorst Nationaal te Brussel.

Macklemore is met 12,8 miljard gecombineerde streams een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. 'GEMINI', Macklemore's eerste solo release in 12 jaar, kwam uit in 2017 en debuteerde op #2 in de Billboard Top 200 charts en #1 in de charts voor Rap, R&B/Hip-Hop, en Independent Albums.

Ticket voor de concerten in Amsterdam en Brussel gaan donderdag 10 november om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor het concert van Macklemore in de Afas Live. Je betaalt hier 61,60 euro per stuk voor. Ga je liever naar het concert van Macklemore in Vorst Nationaal? Hier koop je tickets voor dit concert. In Brussel betaal je 53,53 euro per ticket.

Wil je van ons een email ontvangen als de voorverkoop van start gaat? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Afas Live en/of Vorst Nationaal.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Macklemore in AFAS Live
Tickets Macklemore
KIES TICKET
zo 16 apr
Macklemore - The Ben Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 60,50 - 144,70
zo 16 apr
Macklemore - The Ben Tour | Golden Circle Early Entry
AFAS Live, Amsterdam
€ 135,50
ma 17 apr
Macklemore
Vorst Nationaal, Brussel
€ 53,53 - 115,12
all time low

ALL TIME LOW IN MAART TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe Amerikaanse band All Time Low komt in maart 2023 weer terug naar Europa,...

WeirdAlYankovicnews3

NIEUWE TOURNEE WEIRD AL YANKOVIC KRIJGT DRIE SHOWS... “Weird Al” Yankovic maakte meer dan 40 jaar geleden voor het eerst naam, en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.