FJAAK, I Hate Models en Black Lotus samen naar 013

fjaak
FJAAK, I Hate Models en Black Lotus samen naar 013
Door redactie op 31 oktober 2022 - 12:17 Op zaterdag 17 december wordt het nachtprogramma van 013, Tilburg, rijk gevuld. Elektronisch duo FJAAK, de Franse I Hate Models en Berlijns techno knaller Black Lotus zorgen dat van 22:00 tot 05:00 de voetjes van de vloer gaan.

FJAAK
Het Duitse duo produceert opzwepende, energieke dancetracks die variëren van reflective house tot warehouse techno, met af en toe Britse garage-, dub- en breakbeat-hardcore invloeden.

I Hate Models
Guillaume Labadie, beter bekend als I Hate Models, draait zijn sets met altijd met zijn gezicht half bedekt. Zijn sets kenmerken zich door harde kickdrums en melodieën.

Black Lotus
Inmiddels heeft de Berlijnse Black Lotus clubs als KitKat Club, Griessmühle en Golden Gate Berlin als vaste veneus bespeeld en stond ze op het ADE in de Melkweg. Nu staat ze met haar "handmade berlin techno" in 013.

Fase 1 tickets (17 euro) zijn al uitverkocht. Fase 2 (20 euro) en 3 (25 euro) zijn nu in de verkoop.

Koop hier tickets voor FJAAK, I Hate Models & Black Lotus @ 013


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Benny Sings

BENNY SINGS VIERT 20 JAAR IN HET VAK MET SHOW IN...De in Dordrecht geboren Amsterdammer Benny Sings viert het 20-jarige...

fkj

EXTRA SHOW IN FKJ (FRENCH KIWI JUICE) IN AMSTERDAM Wegens het succes van de kaartverkoop die vandaag van start is gegaan, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.