DMA's naar Melkweg in april

review: DMA's 06/05 - Paradiso Noord DMA's
DMA's naar Melkweg in april
Door PhaedraW op 26 oktober 2022 - 14:46 Vanavond, 26 oktober, staat de Australische band DMA's in een stijf uitverkochte Bitterzoet en gaat de groep op tour met de band Kasabian. Maar voor het trio is dit alles behalve genoeg; op maandag 24 april speelt DMA's in het poppodium Melkweg!

Johnny, Matt en Tommy vormen met zijn drieën de DMA's; drie vrienden uit Sydney. Blur-drummer Dave Rowntree vindt ze te gek. Zo zegt hij over de drie: "This has the swagger of Oasis and the musicality and inventiveness of the Arctic Monkeys." (Bron: NPO3FM). Hun kenmerkende Britpop-revival geluid doet vermoeden dat het trio uit Engeland komt, maar het zijn toch echt Australiërs die hoogtijdagen van de Britpop doen herleven.

Kaarten voor deze show gaan vrijdag 28 oktober om 10:00 in de verkoop en de kosten bedragen € 28,75 (excl. lidmaatschap).

Koop hier tickets voor DMA's in Melkweg op 24 april

Wil je graag een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier gelijk je reminder in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anouk

HERINNERINGEN TOP 50 CONCERT IN ZIGGO DOME MET O.A....Het eerste Herinneringen Top 50 Concert komt naar de Ziggo Dome in...

DeWolff news

DEWOLFF MET TIENDE ALBUM 'LOVE, DEATH & IN BETWEEN'... De psychedelische band DeWolff weten van geen stoppen. Inmiddels zijn er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.