Winnen: 2x2 tickets voor soulzanger Robert Finley in De Helling

review: NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Robert Finley
Winnen: 2x2 tickets voor soulzanger Robert Finley in De Helling
Door sjoertb op 26 oktober 2022 - 12:04 Robert Finley is een soulzanger van wereldklasse. Met zijn 67-jaar ervaring weet hij in één adem van een oerkreet over te gaan naar een fluweelzachte kopstem. Binnenkort treedt hij op in De Helling en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Het talent van Finley werd opgemerkt door onder andere Dan Aucherbach (The Black Keys). Aucherbach produceerde het laatste album van Robert Finley, wat een mix van blues, soul, gospel en rock-doordrengde platen opleverde over verschillende hoofdstukken uit het leven van de man.

Op 14 november speelt Robert Finley in De Helling en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Robert Finley'.

Deze winactie loopt tot en met 2 november.

Foto: Robert Finley op North Sea Jazz 2018 door Charles Batenburg




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RY X 1

SINGER-SONGWRITER RY X OP EUROPESE TOUR MET STOPS IN...De Australische elektro-troubadour Ry Cuming, oftewel RY X , komt dit...

Rammstein Till Lindemann2

RAMMSTEIN VOEGT DERDE SHOW IN BRUSSEL TOE AAN TOUR Rammstein gaat een derde show doen in Brussel. Op donderdag 3 augustus 2023...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.