FKJ (French Kiwi Juice) kondigt Europese tour aan met stops in Amsterdam en Brussel

fkj
FKJ (French Kiwi Juice) kondigt Europese tour aan met stops in Amsterdam en Brussel
Door PhaedraW op 25 oktober 2022 - 11:19 In 2022 releasede French Kiwi Juice (FKJ) zijn album ‘V I N C E N T’, waar hij samenwerkte met niemand minder dan Little Dragon, ((( O ))), Toro y Moi en Carlos Santana. De nieuwe tracks vielen in de smaak bij zijn optreden op Lowlands. Op 27 maart 2023 brengt FKJ zijn 'one-man-band’ live show naar het Koninklijk Circus in Brussel, en een week eerder op 22 maart staat hij in de Melkweg MAX in Amsterdam.

Zijn vrije en kleurrijke (live)arrangementen kunnen de soundtrack zijn voor allerlei spannende scenarios. Van een huisfeestje in Hong Kong, een road trip door de Australische outback of een nachtelijke wandeling door de straten van Parijs. Je hoort het allemaal terug op FKJ's zelfgetitelde debuutplaat uit 2017, waar hij moeiteloos schakelt tussen complexe electronica, ontzettend gladde blues en originele pop met een soulvolle twist.

Tickets voor zijn shows in de Melkweg en het Koninklijk Circus Brussel gaan 28 oktober om 10:00 in de verkoop.
22-03-2023 - French Kiwi Juice - Melkweg, Amsterdam (tickets)
27-03-2023 - French Kiwi Juice - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

Wil je een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Brussel!



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



normaalnews

NORMAAL OP HEMELVAARTSDAG WEER NAAR LOCHEM VOOR...Traditiegetrouw keert de Achterhoekse rockband Normaal op Hemelvaartsdag,...

the vamps

THE VAMPS VIEREN 10-JARIG JUBILEUM MET SHOWS IN... In maart 2023 brengt The Vamps hun Greatest Hits Tour naar Amsterdam en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.