Winnen: 2x2 tickets voor Neal Francis in De Helling

Neal Francis
Winnen: 2x2 tickets voor Neal Francis in De Helling
Door sjoertb op 19 oktober 2022 - 10:25 De uit New Orleans afkomstige Neal Francis komt naar Utrecht met zijn eigentijdse combinatie van Americana en Funk. Binnenkort treedt hij op in De Helling en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Voor het nieuwste album van Neal Francis, “In Plain Sight”, zocht de singer/songwriter/pianist een kerk op in Chicago waar het volgens de locals nog wel eens zou kunnen spoken. Het resulteerde in een prachtig betoverende plaat met een uniek geluid. Een aanrader voor fans van Led Zepplin, Allen Toussaint & Robert Plant.

Neal Francis speelt op zondag 6 november in De Helling en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Neal Francis'.

Deze winactie loopt tot en met 26 oktober.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLewis Capaldi

LEWIS CAPALDI NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS Lewis Capaldi komt volgend jaar onze kant op! De Schotse...

Roger Waters Landgraaf 2008

DERDE ZIGGO DOME-CONCERT VOOR ROGER WATERS Er is vandaag nóg een extra show aangekondigd voor Roger Waters in de Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.