Winnen: 2x2 tickets voor Xavier Rudd in Oosterpoort

Xavier Rudd
Winnen: 2x2 tickets voor Xavier Rudd in Oosterpoort
Door sjoertb op 13 oktober 2022 - 13:15 De Australische Xavier Rudd staat bekend als één van de meest gedreven songwriters. Met zijn feelgood muziek weet de multi-instrumentalist de harten van mensen te veroveren. Xavier leeft voor muziek en zingt over waar hij voor leeft. In zijn nummers snijdt hij onderwerpen aan als activisme, veganisme, spiritualiteit, surfen, kamperen tussen de bomen en zijn hond uitlaten op het strand. Binnenkort treedt hij op in Groningen en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Xavier Rudd speelt op 3 november in de Oosterpoort en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Xavier Rudd'.

Deze winactie loopt tot en met 20 oktober.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tindersticks news

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR TINDERSTICKS IN DE DOELENIn de voetsporen van Leonard Cohen of Nick Cave maakt Tindersticks al sinds...

013tilburgklein

013 VIERT OUD & NIEUW MET 'PLAN DE CHAMPAGNE' EN... Oud en nieuw gaat dit jaar niet onopgemerkt voorbij in Tilburg. 013...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.