Winnen: 2x2 tickets voor Hollie Cook in De Helling

Hollie Cook
Winnen: 2x2 tickets voor Hollie Cook in De Helling
Door sjoertb op 12 oktober 2022 - 15:42 De Britse zangeres Hollie Cook komt naar Utrecht. Met haar zwoele stem brengt ze de luisteraar moeiteloos naar de Jamaicaanse zomer in de vroege jaren ’70. Binnenkort treedt ze op in De Helling en we hebben een mooie winactie voor je. Lees snel verder!

Hollie groeide op in Londen als dochter van Paul Cook, voormalig drummer bij de Sex Pistols, en Jeni Cook, backing-vocalist bij Culture Club. Niet het minste nest om in geboren te worden dus. Na haar tijd bij punk/reggae band The Slits bouwde ze haar solocarrière op. Op het podium is het good vibes only: een vette show met haar enthousiaste performance en retestrakke liveband.

Hollie Cook speelt op zondag 30 oktober in De Helling en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Hollie Cook'.

Deze winactie loopt tot en met 19 oktober.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Sound Undercover

ZEVEN SHOWS VAN THE SOUND UNDERCOVER IN JANUARIIn januari 2023 gaat The Sound Undercover een zevental shows doen bij...

Diana Krall

CANADESE JAZZZANGERES DIANA KRALL KOMT NAAR CARRÉ Diana Krall komt onze kant op volgend jaar. Op vrijdag 12 mei geeft ze een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.