Röyksopp met True Electric Tour naar Gashouder en Ancienne Belgique

Röyksopp
Röyksopp met True Electric Tour naar Gashouder en Ancienne Belgique
Door PhaedraW op 11 oktober 2022 - 10:17 Het Noorse Röyksopp komt met hun mix van electronica, downbeat en synth-pop naar de Amsterdamse Gashouder en naar de Grote Zaal van Ancienne Belgique! Hun True Electric Tour staat in het teken van het nieuwe project 'Profound Mysteries'. Op 18 februari komen ze naar Amsterdam en op 20 februari in Brussel.

De ‘True Electric Tour, de eerste tour van het legendarische duo sinds 2017, gaat op 16 februari in Zweden van start en doet verschillende zalen aan zoals de O2 Brixton Academy in Londen en de Tempodrom in Berlijn. Bovendien geven ze voor het eerst in meer dan twaalf jaar tijd een show in Nederland. In 2009 was Röyksopp hier voor het laatst te zien met optredens in de Melkweg en op Motel Mozaïque.

Röyksopp staat bekend om hun unieke eigen sound en hun betoverende live optredens. Ze wonnen zeven Spellemannprisen-awards, gaven wereldwijde tournees en produceerden albums die in verschillende landen bovenaan de hitlijsten stonden, waaronder vier opeenvolgende nummer één-albums in hun geboorteland Noorwegen.

De tickets voor beide shows gaan vrijdag 14 oktober om 10:00 in de verkoop. Kaarten kosten tussen de 35 en 39,20 euro.

Koop hier kaarten voor Röyksopp @ Gashouder
Koop hier kaarten voor Röyksopp @ Ancienne Belgique

Wil je graag een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Brussel!




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bente

BENTE KONDIGT CLUBTOUR AAN MET SHOWS IN NEDERLAND EN...De Nederlandse actrice en zangeres Bente heeft na een eerste succesvolle...

simplon

HAAGSE REGGAEBAND SPLENDID IN FEBRUARI OP TOUR O.A.... Voetjes van de vloer bij Splendid! Dans dan mee op de duizelingwekkende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.