King Gizzard & The Lizard Wizard in maart naar Gashouder, 013 en Koninklijk Circus

review: King Gizzard & the Lizard Wizard - 05/03 - Paradiso King Gizzard & The Lizard Wizard
King Gizzard & The Lizard Wizard in maart naar Gashouder, 013 en Koninklijk Circus
Door melissavkoldam op 10 oktober 2022 - 12:06 King Gizzard & The Lizard Wizard is een Australische rockband opgericht in Melbourne in 2010. De band bestaat uit Stu Mackenzie, Ambrose Kenny-Smith, Cook Craig, Joey Walker, Lucas Harwood en Michael Cavanagh. Geen band heeft zo’n krankzinnige arbeidsethos als King Gizzard & the Lizard Wizard: de Australische garageprogfolkrockpsychband is een livesensatie die zich een slag in het rondte tourt.

Volgend jaar maart gaat de band ook weer op tour door Europa en daarbij komen ze ook langs 013 en het Koninklijk circus. Op 4 maart spelen ze in Tilburg en op 20 maart in Brussel.

Kaarten voor dit concert gaan in de verkoop op vrijdag 14 oktober om 10:00 uur. Hier koop je tickets voor King Gizzard & The Lizard Wizard in Gashouder of tickets voor King Gizzard & The Lizard Wizard in 013. Als je liever naar het concert in Koninklijk Circus gaat, dan kan je hier terecht. Tickets kosten 39,20 in Gashouder, 34,40 in 013, Tilburg. De prijs voor de show in Brussel is bij ons nog niet bekend.

Behalve touren brengt de band ook maar al te graag nieuwe muziek uit. Deze maand komt de band met maar liefst 3(!) nieuwe albums. Het eerste album 'Ice, death, planets, lungs, mushrooms and lava’ is al uit. ‘Laminated denim’ komt uit op 11 oktober. Het derde album verschijnt op 28 oktober.

Kaartverkoop niet missen? Meld je hier aan voor een ticketreminder. Hier stel je een reminder in voor de shows in Amsterdam, Tilburg en/of Brussel.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Niels Destadsbader

NIELS & WIELS VIEREN 10-JARIG BESTAAN MET TOUR LANGS...Al tien jaar vormen Niels Destadsbader (34) en Miguel Wiels (50) een...

Xander Vrienten

'TRIJNTJE ZINGT VRIENTEN' MET TRIJNTJE OOSTERHUIS EN... Met een album en twee concerten in het Concertgebouw en Amare brengen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.