Dermot Kennedy brengt zijn Sonder tour in 2023 naar AFAS Live en Vorst Nationaal

review: Dermot Kennedy - 28/11 - AFAS Live Dermot Kennedy
Dermot Kennedy brengt zijn Sonder tour in 2023 naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door PhaedraW op 07 oktober 2022 - 14:31 Op 4 november verschijnt het tweede album van de Ierse Dermot Kennedy, 'Sonder'. De zanger heeft al voorproefjes gegeven met nummers als ‘Better Days’ en ‘Something to Someone’, en eind maart 2023 kun je deze ook live gaan horen. 24 maart 2023 staat Kennedy in de AFAS Live, waarna hij vervolgens doorreist naar België om op 26 maart in Vorst Nationaal een show te geven.

Op zeventienjarige leeftijd begon Dermot Kennedy als straatmuzikant in Dublin. Met zijn debuut EP Doves and Ravens (2017) wist de singer-songwriter de harten van menig muziekliefhebber te veroveren, door zijn emotionele en rauwe nummers. Bij het grote en international publiek brak hij door met zijn nummer ‘Power Over Me’ die al snel vele hitlijsten bestormde. Op 4 november verschijnt zijn tweede album 'Sonder', waarop dertien nummers te horen zijn die ieder een oprecht en intiem verhaal vertellen.

Vrijdag 14 oktober om 10:00 gaan de tickets voor zijn shows in de AFAS Live en Vorst Nationaal in de verkoop. Kaarten kosten tussen de 40,20 en 49,50 euro.

Koop hier kaarten voor Dermot Kennedy @ AFAS Live 24/3
Koop hier kaarten voor Dermot Kennedy @ Vorst Nationaal 26/3

Graag een reminder ontvangen zodra de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Brussel.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Dermot Kennedy in AFAS Live
Tickets Dermot Kennedy
KIES TICKET
vr 24 mrt
Dermot Kennedy
AFAS Live, Amsterdam
€ 49,50
zo 26 mrt
Dermot Kennedy
Vorst Nationaal, Brussel
€ 40,20 - 169,01
arcticmonkeysnewss.jpg

ARCTIC MONKEYS WEER NAAR NEDERLAND VOOR CONCERT IN...De Britse band Arctic Monkeys komt op 5 mei 2023 naar de Ziggo Dome,...

Chef'Special

CHEF'SPECIAL VIERT 15-JARIG BESTAAN MET GROOTSE SHOW... De Nederlandse band Chef'Special bestaat inmiddels 15 jaar en dat jubileum...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.