Indiefolk zangeres Alela Diane in februari langs Doornroosje, Tolhuistuin en Lantarenvenster

aleladiane
Indiefolk zangeres Alela Diane in februari langs Doornroosje, Tolhuistuin en...
Door melissavkoldam op 06 oktober 2022 - 10:58 Singer-songwriter Alela Diane maakt kalme indiefolk vol bijzondere melodieën en dromerig gitaarwerk. De 39-jarige Amerikaanse groeide op in het Californische plaatsje Nevada City: een gehucht wat een sleutelrol speelde in de Amerikaanse Gold Rush in de 19e eeuw. Dit hoor je duidelijk terug in haar geluid, wat sterk wordt beïnvloed door gospel en roots en waarop thema's als het leiden van een eenvoudig leven, moederschap, liefde en relaties centraal staan.

In Nederland gaat de zangeres drie concerten geven:

14-02-2023 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
15-02-2023 - Tolhuistuin, Amsterdam (tickets)
16-02-2023 - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)

Kaarten zijn al te koop en kun je aanschaffen door op een van bovenstaande links te klikken. Een ticket kost tussen de €19,50 en €23.

Diane bracht in 2003 in eigen beheer haar eerste album uit, die in 2006 werkt opgepikt door fijnproeverslabel Holocene Music, opnieuw werd uitgebracht en uiteindelijk voor haar internationale doorbraak heeft gezorgd. Op 14 oktober verschijnt haar achtste plaat 'Looking Glass', die is geproduceerd door Tucker Martine (bekend van zijn werk met My Morning Jacket, Neko Case, The Decemberists).




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Marcel van Roosmalen

MARCEL VAN ROOSMALEN EN GIJS GROENTEMAN NAAR AFAS LIVEOp 16 december spelen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in AFAS...

heideroosjesnews.jpg

HEIDEROOSJES VERPLAATSEN SHOWS IN TIVOLIVREDENBURG... Deze week zou de Nederlandse band Heideroosjes optreden in TivoliVredenburg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.