Derde concert voor Robbie Williams in de Ziggo Dome

Robbiewilliams
Derde concert voor Robbie Williams in de Ziggo Dome
Door RobZ op 30 september 2022 - 10:22 Robbie Williams heeft een extra concert toegevoegd op maandag 30 januari in Ziggo Dome in Amsterdam. Vanochtend gingen de shows op 28 en 29 januari 2023 in de verkoop en dit verliep zo voorspoedig dat hij ook op maandag 30 januari 2023 een concert geeft in het Amsterdamse podium.

De aankomende tour en het nieuwe album staan in het teken van 25 jaar hits en gaat in Europa op 20 januari in Bologna van start en reist vervolgens langs o.a. Parijs, Amsterdam, Berlijn en Barcelona. Op het nieuwe album staan zijn grootste hits die opnieuw zijn georkestreerd door Jules Buckly, Guy Chambers en Steve Sidwell en opnieuw zijn opgenomen onder begeleiding van het Nederlandse Metropole Orkest. Het album bevat o.a. nieuwe versies van hits als Angels, Feel, Let Me Entertain You en Rock DJ.

Tickets voor het extra concert op 30 januari zijn direct in de verkoop gegaan. Hier koop je tickets voor dit extra concert van Robbie Williams in de Ziggo Dome.

De prijzen voor het concert zien er als volgt uit:
Voorste vak (€ 140,00)
Premium - Zitplaatsen (€ 140,00)
GA staanplaatsen/ Rang 1 (€ 95,00)
Rang 2 - Zitplaatsen (€ 110,00)
Rang 3 - Zitplaatsen (€ 95,00)
Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 95,00)
Rang 4 - Zitplaatsen (€ 80,00)


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPersonal Trainer

PERSONAL TRAINER KONDIGT CLUBTOUR AAN VOOR BEGIN 2023Het Amsterdamse indierockcollectief rondom Willem Smit, Personal Trainer ,...

Jett Rebel

JETT REBEL MET 'APOCALYPSE AFTER PARTY TOUR' ALS ONE... 2022 was het jaar waarin ‘het’ weer mocht: onbeperkt en ongelimiteerd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.