Charlie Puth naar Carré Amsterdam voor 'One Night Only'

charlie puth
Charlie Puth naar Carré Amsterdam voor 'One Night Only'
Door PhaedraW op 27 september 2022 - 10:58 De Amerikaanse zanger Charlie Puth heeft bekend gemaakt in november en december naar Europa te komen voor 4 speciale shows, waaronder ook een show in Koninklijk Theater Carré Amsterdam! Na een stop in Londen en Parijs, maakt de songwriter en producer op 4 december 2022 een stop in Amsterdam. Hij sluit de tour af in Berlijn.

7 oktober komt zijn langverwachte derde album 'CHARLIE' uit en deze gaat hij ook presenteren tijdens deze reeks van intieme underplay shows. De zanger heeft op TikTok de laatste single "Charlie Be Quiet" geteased voordat het volledige album wordt uitgebracht. De single komt vrijdag 30 september uit.

Tickets voor deze show op 4 december gaan vrijdag 30 september om 12:00 in de verkoop en zijn verkrijgbaar tussen de €42,90 en €86,90.

Koop hier kaarten voor Charlie Puth in Carré Amsterdam!

Een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier gelijk een reminder in!


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ramkot

RAMKOT KONDIGT ALBUM RELEASE TOUR AAN MET MEER DAN...Het in Gent verrezen Ramkot is een redelijk nieuwe verschijning in het...

Pixies1

PIXIES IN MAART LANGS GRONINGEN, DEN HAAG, UTRECHT... Eind februari 2023 begint de Amerikaanse alternatieve rockband Pixies aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.