Tamino in maart 2023 naar Gashouder en Vorst Nationaal

Tamino
Tamino in maart 2023 naar Gashouder en Vorst Nationaal
Door PhaedraW op 26 september 2022 - 11:05 De Belgische zanger, gitarist en pianist Tamino komt op 2 maart 2023 weer naar Nederland voor een optreden in de Gashouder, Amsterdam. Vervolgens geeft hij ook nog een grootse show in Vorst Nationaal, Brussel, op donderdag 23 maart.

Het tweede album "Sahar" is onlangs uitgekomen. Het album, de opvolger van ‘Amir’ (2018), kwam tot stand in zijn Antwerpse appartement en bevat samenwerkingen met bassist Colin Greenwood van Radiohead, producer/engineer PJ Maertens en drummer Ruben Vanhoutte. Op het album worden Arabische folk en experimentele indierock vermengd met meeslepende orkestrale arrangementen.

Zijn charisma en opwindende podium présence maken hem tot een onmisbare internationale artiest. Na een opzwepende en intense set deze zomer op Pukkelpop, twee snel uitverkochte concerten in Paradiso en drie uitverkochte concerten in het Koninklijk Circus in december, is Tamino nu klaar om Vorst Nationaal en de Gashouder te veroveren.

Tickets kosten tussen de 36,40 en 36,84 euro en gaan vrijdag 30 september om 10:00 in de verkoop.

02-03-2023 - Tamino - Gashouder, Amsterdam (tickets)
23-03-2023 - Tamino - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

Graag een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier gelijk je reminder in voor Gashouder en/of Vorst Nationaal!
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Tamino in Westergasfabriek
Tickets Tamino
KIES TICKET
do 02 mrt
Tamino
Westergasfabriek, Amsterdam
€ 36,40
do 23 mrt
Tamino
Vorst Nationaal, Brussel
€ 37,90
The Analogues

THE ANALOGUES MET EIGEN WERK DE PODIA LANGS MET...Iets meer dan een week geleden gaf de befaamde Beatles-tributeband The...

hauser

KROATISCHE CELLIST HAUSER IN NAJAAR 2023 NAAR ZIGGO... "Bad boy" onder de instrumentalisten en stichtend lid van 2Cellos, oftewel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.