Danny Vera geeft ook in 2023 een concert in de Ziggo Dome

review: Huntenpop 2022 Danny Vera
Danny Vera geeft ook in 2023 een concert in de Ziggo Dome
Door RobZ op 23 september 2022 - 10:22 Enkele dagen voor zijn grootste optreden ooit in een uitverkochte Ziggo Dome, kondigt Danny Vera alvast zijn terugkeer aan naar de grootste concertzaal van Nederland. Zijn aanstaande show, op 30 september 2022, vormt het startschot van een nieuwe traditie voor de Zeeuwse americana-artiest: een jaarlijks optreden in de Amsterdamse concertzaal. Op vrijdag 13 oktober 2023 staat Danny Vera opnieuw in de Ziggo Dome. Tickets gaan donderdag 29 september om 10:00 uur in de verkoop.

Weinig artiesten kunnen zeggen dat ze drie jaar achtereen al hun optredens uitverkopen. Danny Vera wel. Van de AFAS Live tot zijn The New Now Nightclub theatertournee: bij al zijn optredens in 2020, 2021 én 2022 kon het bordje ‘uitverkocht’ aan de deur worden gehangen. Daarnaast was hij de afgelopen jaren vaste waarde op het hoofdpodium van tientallen festivals. Voorlopig hoogtepunt is de aanstaande show in Ziggo Dome op 30 september, het grootste soloconcert in zijn carrière en de voorlopige kroon op zijn harde werk. Het optreden werd al in 2020 aangekondigd, maar moest door de coronapandemie steeds worden uitgesteld.

Tickets voor de nieuwe aankondigde show in de Ziggo Dome van Danny Vera kosten 44 euro en gaan donderdag de 29e in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor het 2023 concert van Danny Vera in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Danny Vera in Ziggo Dome
Tickets Danny Vera
vr 13 okt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,00
Hans Zimmer news

WEGENS SUCCES TWEEDE SHOW HANS ZIMMER IN DE ZIGGO DOMEIn juni 2023 komt Hans Zimmer naar de Ziggo Dome, Rotterdam Ahoy, Paleis12...

Roger Waters Landgraaf 2008

AFSCHEIDSTOUR ROGER WATERS OOK NAAR DE ZIGGO DOME Eerder deze week werd bekend dat Roger Waters , medeoprichter en het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.