Nieuwe talentencompetitie in Amsterdam van Indiestad, Zonnehuis en Scotch & Soda

Zonneprijs
Nieuwe talentencompetitie in Amsterdam van Indiestad, Zonnehuis en Scotch & Soda
Door sjoertb op 21 september 2022 - 10:24 Er komt een nieuwe muzikale talentencompetitie in Amsterdam. Indiestad van poppodium Paradiso en het Amsterdamse kledingmerk Scotch & Soda introduceren de Zonneprijs in het Zonnehuis in Amsterdam-Noord.

Voor de wedstrijd kunnen beginnende muzikanten zich opgeven voor de acht voorrondes die vanaf oktober 2022 iedere eerste donderdag van de maand gehouden worden. De finale vindt in juni 2023 in de Grote Zaal van Paradiso plaats. De winnaar krijgt 10.000 euro.

Ben Kamsma, meer dan 30 jaar programmeur bij Paradiso en oprichter van Indiestad over de Zonneprijs: “Het bruist van het lokale talent in Amsterdam en daarbuiten. We waren al langer op zoek naar een manier om dit talent een geschikt podium te bieden. Toen kwam het Zonnehuis, waarmee we via Stadsherstel samenwerken, iedere donderdagavond vrij. Op dat moment was ik al in gesprek met Scotch & Soda over talentontwikkeling in Amsterdam en viel alles op zijn plek”.

Aanmelden kan via indiestad.nl/zonneprijs.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefciao lucifer

INDIEPOP-DUO CIAO LUCIFER KONDIGT CLUBTOUR AANIn maart 2023 gaat het duo Ciao Lucifer langs de Nederlandse podia om een...

013tilburgklein

'BE ALRIGHT'-ZANGER DEAN LEWIS IN 2023 NAAR 013 De Australische singer-songwriter Dean Lewis komt op dinsdag 28 maart 2023...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.