Singer-songwriter Angèle in mei naar AFAS Live

Angele
Singer-songwriter Angèle in mei naar AFAS Live
Door PhaedraW op 20 september 2022 - 16:36 De Belgische zangeres Angèle komt op vrijdag 26 mei 2023 met de Nonante-Cinq Tour naar AFAS Live, Amsterdam. De Franstalige Belgische singer-songwriter Angèle bracht in 2018 haar debuutalbum Brol uit met daarop de single 'Tout Oublier' die in België en Frankrijk de nummer 1 positie bereikte. Sindsdien is Angèle niet meer weg te denken uit de Franstalige muziekindustrie.

Wereldwijd behaalde Angèle al meer dan drie miljard streams. Daarnaast heeft ze meer dan drie miljoen volgers op Instagram en meer dan één miljoen volgers op TikTok. In 2020 scoorde ze samen met Dua Lipa een gigantische hit met de single 'Fever', en werd gelijk bij een internationaal publiek bekend. Zo stond ze op bekende festivals als Primavera, Dour, Paléo én trad ze op als special guest van Dua Lipa tijdens haar optredens in de O2 in Londen.

Tickets voor de show op 26 mei gaan vanaf vrijdag 23 september om 10:00 in de verkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via de ticketmaster website en kosten vanaf 47 euro.

Graag een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier gelijk de reminder in!
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Angèle in AFAS Live
Tickets Angèle
vr 26 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 47,00
013tilburgklein

'BE ALRIGHT'-ZANGER DEAN LEWIS IN 2023 NAAR 013De Australische singer-songwriter Dean Lewis komt op dinsdag 28 maart 2023...

S10

S10 LANCEERT NIEUW ALBUM MET CONCERT IN ARMINIUS... 28 oktober komt het nieuwe album van S10 uit en dit viert ze met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.