Hitproducer Fred again.. komt naar AFAS Live en Ancienne Belgique

fred again..
Hitproducer Fred again.. komt naar AFAS Live en Ancienne Belgique
Door PhaedraW op 14 september 2022 - 11:06 De Britse Fred Again.. komt naar Nederland voor een eigen headline show in de AFAS Live op 25 november! De week daarop reist hij door naar België voor een show in Ancienne Belgique op 1 december.

Fred Gibson bleef als producer lang in de schaduw van grote namen als Stormzy, Ed Sheeran en Charli XCX staan, maar brak tijdens de corona pandemie door met ‘Marea (we’ve lost dancing)’. Deze zomer stond Fred Again.. op Pukkelpop en brak daar volgens vele de tent af. Hij doet het met gewaagde samples, junglebeats, poëtische house en soms gewoon met pompende bassen, maar aan het dansen zal Fred je krijgen, opnieuw en opnieuw..

Op 28 oktober komt Fred Again.. met zijn derde album ‘Actual Life 3 (January 1 – september 9 2022)’, dat heeft de producer vandaag naar buiten gebracht samen met de tourdata. Om dit te vieren heeft hij ook gelijk een nieuw nummer uitgebracht; ‘Danielle (smile on my face)’.

Vrijdag 23 september om 11:00 gaan de kaarten voor AFAS Live en Ancienne Belgique in de verkoop. Prijzen liggen tussen de 25 en 40 euro:

25-11-2022 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
01-12-2022 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Wil je een reminder ontvangen zodra de tickets in de verkoop gaan? Stel dan hier je reminder in voor AFAS Live en/of Anicenne Belgique!




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Black Angels 1

AMERIKAANSE BAND THE BLACK ANGELS NAAR PARADISO,...De Amerikaanse band The Black Angels komt onze kant op. Volgend jaar in...

Steve Harley - by Martin Bone

STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL VIEREN 50-JARIG... De muziekformatie Steve Harley & Cockney Rebel bestaan alweer 50 jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.