First Aid Kit naar Ancienne Belgique en Melkweg Amsterdam

First Aid Kit
First Aid Kit naar Ancienne Belgique en Melkweg Amsterdam
Door PhaedraW op 05 september 2022 - 10:49 Op woensdag 8 februari 2023 keert indiefolk-duo First Aid Kit terug naar Ancienne Belgique, Brussel, en op donderdag 9 februari 2023 naar de Melkweg Max in Amsterdam!

Johanna en Klara Soderberg maakten naam met hun cover van 'Tiger Mountain Peasant Song' van Fleet Foxes op YouTube, maar inmiddels kent iedereen hen wel van hun catchy single 'My Silver Lining', die verscheen op hun derde album 'Stay Gold' (2014). Het Zweedse duo keert op grootse wijze terug met twee nieuwe singles, 'Angels' en 'Out Of My Head', die een nieuw album en vooral een nieuwe tour inluiden! De twee zussen presenteren hun vijfde album, getiteld "Palomino". Geproducet door Daniel Bengston en opgenomen in hun geboorteland Zweden, leveren ze levendige popmuziek doordrenkt met hun emoties en hun persoonlijke stempel.

Voor de shows in Brussel en Amsterdam hebben ze Maja Francis uitgenodigd om het voorprogramma te verzorgen.

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique en Melkweg gaan vrijdag 9 september om 10:00 in de verkoop en kosten tussen de 29 en 36 euro. Hieronder klik je door naar de kaartverkoop.

08-02-2023 - First Aid Kit - Ancienne Belgique (tickets)
09-02-2023 - First Aid Kit - Melkweg (tickets)

Graag een reminder ontvangen voor wanneer de verkoop start? Stel deze dan hier in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets First Aid Kit in Ancienne Belgique (AB)
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
wo 08 feb
First Aid Kit
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 29,00
do 09 feb
First Aid Kit
Melkweg, Amsterdam
€ 35,65
Bitterzoet

RAPPER DIKKE NAAR BITTERZOET AMSTERDAM EN TRIX...Op 9 december 2022 staat rapper DIKKE met een optreden in Bitterzoet,...

Xander Vrienten

'TRIJNTJE ZINGT VRIENTEN', EERBETOON AAN HENRY... Samen met Residentie Orkest Den Haag en Xander Vrienten , treedt Trijntje...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.