Death Cab For Cutie naar 013, Paradiso en de Roma

death cab for cutie
Death Cab For Cutie naar 013, Paradiso en de Roma
Door PhaedraW op 02 september 2022 - 12:30 De Amerikaanse indieband Death Cab For Cutie heeft aangekondigd in 2023 naar Europa te komen met de Asphalt Meadows tour. Met deze tour komen ze ook langs Nederland en België. De band geeft op 10 maart een show in 013, Tilburg, 11 maart in Paradiso, Amsterdam en op 14 maart treden ze op in de Roma, Antwerpen. Voor de gehele Europese tour nemen ze de indie-groep Slow Pulp mee als voorprogramma.

Intussen hebben Ben Gibbard en zijn band uit Washington al meer dan vijfentwintig jaar op de teller staan en zijn ze een begrip in het indierock-circuit. In 2003 braken ze door met de plaat ‘Transatlanticism’. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de indierockgeschiedenis en hebben zelfs diverse Grammy-nominaties op zak en een MTV Video Music Award. Met het kersverse 'Asphalt Meadows' (release op 16 september 2022) is Death Cab for Cutie toe aan zijn tiende studioalbum.

Voor concerten in 013, Paradiso en Roma start de verkoop op vrijdag 9 september om 9:00. Via de volgende links koop je tickets:

10-03-2023 - 013, Tilburg (tickets)
11-03-2023 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
14-03-2023 - De Roma, Antwerpen (tickets)

Tickets kosten bij de Nederlandse concerten rond de 40 euro. In Antwerpen ben je ongeveer een tientje goedkoper uit. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in 013, Paradiso en/of de Roma.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Xander Vrienten

'TRIJNTJE ZINGT VRIENTEN', EERBETOON AAN HENRY...Samen met Residentie Orkest Den Haag en Xander Vrienten , treedt Trijntje...

3fm_news

LAATSTE ZIGGO DOME SHOW VAN KENSINGTON LIVE TE... Zondag is de allerlaatste Kensington show met zanger Eloi. De band heeft de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.