Twee extra Afas Live concerten voor Goldband

Goldband
Twee extra Afas Live concerten voor Goldband
Door RobZ op 26 augustus 2022 - 10:31 Vanochtend om 10 uur startte de verkoop van het grootste concert van Goldband tot nu toe. Op zaterdag 18 maart 2023 staat de band in de Afas Live in Amsterdam. De kaartverkoop verliep zo voorspoedig en de vraag is zo groot dat er gelijk een extra concert in de Afas Live is aangekondigd. Ook op vrijdag 17 maart geeft Goldband een show in de Afas Live. De kaartverkoop van het concert is per direct van start gegaan. Tickets kosten 44,80. Hier koop je tickets voor Goldband in de Afas Live op 17 maart. Wil je toch liever op zaterdag 18 maart naar Goldband, dan kan je hier nog proberen een ticket te scoren.

Update:
Op zondag 19 maart geeft Goldband nog een extra concert in de Afas Live! Tickets voor deze show koop je hier. De kaartverkoop is gelijk van start!


Milo, Boaz en Karel kennen elkaar sinds hun dertiende toen hun vaders die hen allemaal, naar eigen zeggen: ‘de stuc-game hebben ingerold’. Toen rondom PIP het idee kwam om een boyband-extraordinaire op te richten is alles in een stroomversnelling geraakt. De troffels werden ingeruild voor microfoons en de vroege ochtenden op de bouwplaats werden late uurtjes in nachtclubs. Inmiddels is Goldband wereldberoemd in Den Haag en is de rest van Nederland met de dag een stukje meer fan. Afgelopen Lowlands was Goldband de hit van het festival.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jools holland

JOOLS HOLLAND AND HIS RHYTHM & BLUES ORCHESTRA TERUG...In 2023 komt Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra naar...

Johan Cruijff ArenA news

OOK NOG VIERDE CONCERT VOOR COLDPLAY IN DE JOHAN... Vanwege de enorme belangstelling voegt Coldplay een vierde concert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.