Caro Emerald met 'The Jordan' naar Bitterzoet

Caro Emerald
Caro Emerald met 'The Jordan' naar Bitterzoet
Door sjoertb op 23 augustus 2022 - 11:55 Het nieuwe muzikale project The Jordan komt naar Bitterzoet. The Jordan is de Nederlandse zangeres en songwriter Caroline van der Leeuw, vooral bekend als de stem van Caro Emerald.

Met debuutalbum 'Nowhere Near The Sky' geeft de zangeres een stem aan haar artistieke wensen en ontwikkeling. Het vormt een nieuw hoofdstuk in haar carrière waarbij ze met een nieuwe naam een nieuw geluid laat horen. Een mix van frisse trip-hop en folk.

Caroline over The Jordan: "De vrijheid om met een nieuwe naam te beginnen is enorm - het vertelt mensen meteen dat dit een gloednieuwe start is. Een ander alias nemen dat een beetje klinkt als Caro Emerald zou te verwarrend zijn geweest. Maar ik wilde niet iemand anders 'worden', ik wilde gewoon mezelf zijn. En dat komt tot uiting in de keuze van de naam The Jordan. Het is een verwijzing naar de buurt waarin ik opgroeide, en waar ik voor het eerst ontdekte dat ik een stem had."

Het concert:
16-09-2022 - The Jordan - Bitterzoet, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop is reeds gestart.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



phoenix

EXTRA CONCERT FRANSE BAND PHOENIX IN ANCIENNE BELGIQUENet als in Paradiso geeft de Franse band Phoenix een extra concert in...

Altın Gün

ALTIN GÜN OP CLUBTOUR VANAF MAART 2023 Altın Gün gaat op clubtour vanaf maart 2023. Onder meer 013, Paradiso en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.