Australische punkband The Chats in juni naar Paradiso

the chats
Australische punkband The Chats in juni naar Paradiso
Door melissavkoldam op 15 augustus 2022 - 10:54 Wie aan Australische pub-punk denkt, denkt aan The Chats. De pub-punk shed-rock band uit Queensland, Australië begon samen te spelen op de middelbare school. Een maand voordat de jongens hun diploma in ontvangst namen, brachten ze hun zelf getitelde debuut-EP uit. Ondertussen zijn ze vier EP'S, een debuutalbum, nationale en internationale tournees verder, maar The Chats vertonen gelukkig nog geen tekenen dat ze het ooit rustiger aan zullen doen. The Chats staan bekend om hun luide en chaotische liveshows en hun 'zero fucks attitude'.

En als je zo'n liveshow mee wilt maken, dan kan dat volgend jaar op 4 juni in Paradiso. Kaarten voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 19 augustus om 10:00 uur. Een ticket kost €23. Koop hier je ticket voor The Chats in Paradiso.

De band toerde eerder al met Cosmic Psychos en Queens of the Stone Age. Hun doorbraak was met het liedje ''Smoko'', het album waar het nummer op stond was al een half jaar uit, maar toen de band de videoclip uitbracht voor het nummer haalde het binnen een paar dagen miljoenen hits op YouTube.

Wil je de kaartverkoop niet missen?
Stel hier een ticketreminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets The Chats in Paradiso
Tickets The Chats
zo 04 jun
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
Ahoy Rotterdam

TURKSE POPSTERREN EDİS EN ZEYNEP BASTIK IN SEPTEMBER... EDİS is een van de meest populaire namen in de Turkse pop- en mediawereld....

Roxeanne Hazes

ROXEANNE HAZES MET NIEUWE MUZIEK LANGS DOORNROOSJE,... De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al meer dan vijftien jaar. Jaren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.