Guns n Roses Rolling Back the Years met hun epische zomertournee

Guns N Roses
Guns n Roses Rolling Back the Years met hun epische zomertournee
Door RobZ op 04 augustus 2022 - 11:17 Guns n' Roses staan bekend om hun explosieve live shows, en de tour van deze zomer zal zeker niet anders zijn. Zowel oude als nieuwe fans zullen genieten van de show met een lijst van bekende nummers als "Welcome to the Jungle," "Paradity City," en "Sweet Child O' Mine." De tournee zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten van het jaar worden.

Legends of rock
Guns n Roses werd opgericht in Los Angeles in 1985. De originele line-up bestond uit zanger Axl Rose, lead gitarist Slash, ritme gitarist Izzy Stradlin, bassist Duff McKagan, en drummer Steven Adler. De band ontwikkelde al snel een aanhang in de La. club scene en begon shows te spelen met andere opkomende bands zoals Metallica, Megadeth, en Nirvana.

In 1985 brak Guns n Roses door in de muziekscene met hun debuutalbum Appetite for Destruction. Hun debuutalbum, Appetite for Destruction, legde de lat hoog door het best verkochte debuutalbum aller tijden te worden. Het album bevatte de singles "Welcome to the Jungle," "Paradise City," en "Sweet Child o' Mine." Het album was een onmiddellijk succes en verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren.

Guns n Roses is een van slechts een handvol bands die vereerd worden met hun eigen branded slot game. Je kan het vinden bij elk betrouwbaar casino online. De Guns N' Roses slot is vrij gemakkelijk te begrijpen. Het spel heeft twintig winlijnen, en je moet drie gelijke symbolen op een van hen raken om te winnen. Bandlid symbolen betalen meer uit, en bonus features kunnen worden vrijgespeeld door het landen van bonus wiel symbolen.

De band's hard-rocking sound en rebelse houding maakte van hen onmiddellijke fans en maakte van hen één van de grootste bands van de jaren '80. In de jaren negentig begon de populariteit van de band af te nemen als gevolg van persoonlijke kwesties en creatieve verschillen. De band ging in 1996 op hiatus maar kwam in 2016 weer bij elkaar voor een zeer succesvolle reünie tournee.

In de loop der jaren hebben ze line-up veranderingen en persoonlijke drama's ondergaan, maar ze zijn nog steeds sterk en blijven over de hele wereld toeren.

Guns n Roses: Rolling Back the Years met hun epische zomertournee
Guns N' Roses keren terug naar hun roots met hun massale wereldtournee deze zomer. De tour is nu in zijn tweede leg en heeft nog verschillende shows op het programma staan. Met ongeveer 20 steden in Noord-Amerika, Europa, en Azië om te bezoeken.

Als je van old-school rock houdt, mag je een concert van Axl Rose en de groep niet missen. Hun optreden zal gegarandeerd al je favoriete nummers van de afgelopen jaren bevatten, zodat je verzekerd bent van een fantastische muziekervaring.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFroukje

FROUKJE DOET NOG 4 EXTRA SHOWS IN AANLOOP NAAR...Froukje doet nog een kleine tour langs vier zalen in de aanloop naar haar...

Central Cee

CENTRAL CEE NAAR MELKWEG EN TRIX Central Cee komt naar de lage landen. Na zijn veelgeprezen mixtape ‘23’...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.