Frenna en Ronnie Flex nemen het tegen elkaar op tijdens nieuwe editie Red Bull SoundClash

review: Ronnie Flex - 16/12 - AFAS Live Ronnie Flex & Deuxperience Band
Frenna en Ronnie Flex nemen het tegen elkaar op tijdens nieuwe editie Red Bull SoundClash
Door RobZ op 08 juli 2022 - 16:03 Op donderdag 6 oktober vindt er een nieuwe Red Bull SoundClash plaats in de Gashouder in Amsterdam. Niemand minder dan Frenna en Ronnie Flex nemen het tijdens dit evenement tegen elkaar op. Tijdens het evenementenconcept zullen de artiesten een muzikale strijd aangaan en in vier aparte rondes het publiek moeten overtuigen om als winnaar uit de bus te komen. De avond wordt gehost door Défano Holwijn.

Hoe werkt Red Bull SoundClash precies? Het publiek verzamelt zich in het midden van de venue. Op twee podia tegenover elkaar verschijnen de twee artiesten met elk hun eigen band. Vervolgens moeten beide acts in vier rondes alles in de strijd gooien om als winnaar gekozen te worden. Zo is er een ronde waarin beide artiesten hetzelfde nummer moeten coveren (The Cover), spelen Ronnie Flex & Frenna een nummer van zichzelf en moet de ander deze halverwege overpakken (The Take Over), moeten ze twee nummers van zichzelf in een ander jasje steken (The Clash) én mogen ze een mystery guest uitnodigen om extra uit te pakken (The Wild Card). Het publiek zal uiteindelijk door middel van het applaus per ronde bepalen wie zich de echte winnaar mag noemen.

Tickets voor de Red Bull Soundclash met Ronnie Flex en Frenna zijn vanochtend in de verkoop gegaan. Hier koop je tickets. Voor een early bird ticket betaal je 28 euro.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAntoon

FROUKJE, ANTOON EN GOLDBAND TREDEN GRATIS OP TIJDENS...Dit jaar wordt er voor het eerst een introductieconcert op de Grote Markt in...

racoonnewss.jpg

NOVEMBER CLUBTOUR VOOR RACOON LANGS 6 PODIA EN 1... Na een uitverkochte theatertour en een bomvol Ahoy, trekt Racoon dit najaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.